Principi i resum de les primeres sessions.

Al principi de EN RESIDÈNCIA vam fer alguns jocs per a familiaritzar-nos amb el diàbolo i les seves parts. Vam fer un exercici pràctic que consistia en agafar una de les copes i passar-nos una pilota de tennis. Era molt divertit al principi, però més endavant vam fer coses: trucs amb el diàbolo i vam fer malabars.

Seguidament en Dídac i la Teresa ens van donar tres pilotes de tennis i tres globus de diferents colors que vam tallar per la part del coll i hi vam embolicar les pilotes de tennis. Allò que més em costava era fer malabars amb les pilotes perquè tinc la mà petita i em costava agafar dues boles. Després vam seguir fent trucs de diàbolo que és el que més m’agrada.

Un altre dia vam anar al Centre Cívic de Trinitat Vella, aquell dia no vam fer ni diàbolo ni malabars sinó que vam ballar, no era ben bé ballar , però estava relacionat amb els moviments del cos. Vam fer òrbites mentre ens gravàvem els uns als altres . Els altres dies vam veure dos vídeos, un d’Akram Khanah i un altre d’Israel Galván que són dos ballarins de dansa comtemporànea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *