Un volum per demostrar

El meu projecte va començar amb una cosa que tenia a veure amb un arbre, ja que el Pep estava molt interessat en que portéssim una planta i un llibre. Jo vaig decidir que volia que el meu projecte tingues a veure amb les plantes, cosa que al final no va resultar.

Tot va començar intentant representar un arbre amb l’ajuda d’un motlle de filferro i envoltant-lo amb fulles de diferents colors el tronc i la copa, després vaig pensar que si fos una esfera perfecta tindria més gràcia.

Al intentar-ho vaig poder comprovar que era molt difícil i que m’aportaria masses sessions. Aleshores vaig canviar el projecte seguint algunes idees originals.

Aquest nou projecte consistia en representar un volum que ja no hi era. Per fel-lo vaig necessitar el següents materials:

-Filferro

-4 Globus de diferents mides

-Alicates

Per realitzar el meu projecte final primer vaig inflar els globus de diferents mides i vaig començar a posar el filferro al seu voltant, de tal manera que si se’m petés, el filferro quedes mínimament representant el volum que tenia el globus. El primer globus se’m va petar, però els següents tres els vaig deixar que es desinflessin.

Jo crec que encara que al final no representes la meva idea inicial, m’ha agradat com m’ha quedat. I el fet de que no sigui com jo havia imaginat al principi no m’afecta gaire. Vaig trigar gairebé 3 sessions.

prensentacio_projecte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>