Coneguem l’artista

PepVidal

En Pep Vidal, el nostre artista, va  nèixer  el 1980 a Barcelona
És llicenciat en Matemàtiques en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (2008) i Doctor en Física.
Es va apropar al món de l’art a través d’un curs de fotografia.

Va realitzar un curs avançat en art contemporani a A*Desk (2011-12), dirigit per David Armengol.  Va treballar amb els canvis infinitesimals -canvis infinitament petits- que es produeixen constantment a tot arreu. Això té a veure amb l’efecte papallona. Aquest efecte consisteix en que un canvi petit en un entorn gran, en una petita part o organisme d’aquest entorn, pot provocar grans canvis en aquest entorn a llarg termini. Interessa només el que succeeix al mig, entre l’aleteig i l’huracà. Tot això va ser el tema de la seva tesi doctoral, que va fer com si fos un Llibre d’Artista.
En Pep és co-fundador de granja.cat, un projecte per a la difusió de la cultura matemàtica -especialment en nens- fent tallers, xerrades i altres activitats.

Elisabet López

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>