OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fer una peli d’acció, fer una foguera al parc, acampar al riu Besós, jugar a les vies dels trens, anar d’excursió per les rondes, fer parkour al tunels de la depuradora, fer puenting al pont de Santa Coloma

Després de l’acció a l’institut… tornem a pensar qué podem fer fora de l’institut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fem un llistat d’activitats que ens agradaria fer junts, sense pensar en si són possibles o si poden o no ser art, o si tenim els diners per fer-ho. Només coses que ens agradaria fer junts.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Després ens preguntem si podriem fer alguna d’aquestes coses als espais que hem anat visitant durant les anteriors sortides. Hem tornat a veure les fotos d’aquests espais per veure on es podria fer cada una d’aquestes activitats.

Ara sí tenim en compte el pressupost real de què disposem i el component artístic que pot tenir cada acció. Fer una activitat de lleure a un lloc on no toca.

Ens quedem amb 6 propostes i  per tal de treballar-hi més a fons, ens hem dividit en 6 petits grups:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I començem a buscar informació, normatives, truquem a molts llocs per preguntar si podriem fer una foguera al parc,  acampar al riu Besós, jugar a “paintball” a les cotxeres dels trens, anar d’excursió per les rondes, fer parkour als voltants de l’institut o espeleologia a les sortides d’aigua del riu Besós, fer puenting al pont de Santa Coloma o tirar-nos d’un arbre.

Esperem resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>