OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Començant a creure

Apareixen els primers dubtes.

Què dirà la directora?

Què passa si hi ha algun problema aquell dia? Ens hem de fer responsables nosaltres?

Els altres estudiants voldran fer-ho?

I si al final no ho aconseguim?

Ens deixaran els pares?

Què faran els professors durant tot el dia?

Demà comença el procés per intentar dur-ho a terme: tenim una reunió amb la directora i només 1 mes de temps. Grabarem amb els movils i la càmara de l’institut per després fer una peli, arribem fins on arribem. I ho farem tot “sense profes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>