15_10_20_2a_sortida_fotos_LBroto_062ret

Segon itinerari: una porta oberta

A la segona sortida vam anar cap a les portes de la RENFE.

Vam tenir sort, la porta estava oberta i vam començar a caminar sense saber cap a on ens dirigíem. Hi havien unes escales de color lila i vam pujar; la porta estava tancada , l’Abril , la Sheila, i el Mario vam pujar primer i vam picar a d’intèrfon , pensant que no ens contestarien; però sí. Una nena que es diu Sheila va dir tota emocionada: “Holiii” i ens van obrir , vam pensar que holii era la contrasenya i vam entrar tot corrents. Una vegada havíem passat per la porta, a la part de sota vam veure uns pastors alemanys i una noia amb uniforme que venia tot accelerant cap a nosaltres. Molts de nosaltres vam sortir corrents, i quan altres volíem sortir un dels nens amb les presses va tancar la porta. Quan va arribar la “segurata” ens va dir que no podíem estar-hi allà, ens va obrir la porta i ens vam anar. Les profes ens van esbroncar per anar-nos corrents.

Després vam anar direcció cap al bosquet que està al costat del pàrquing on vam veure un munt de coses: vam veure com una mena de tenda de campanya on hi vivia un rodamón, també vam veure un senyor que estava per allà que ens va espantar perquè no sabíem que s’hi estava allà. Després, quan vam sortir del bosquet vam anar a parar al pàrquing, al davant de l’escola Eulàlia Bota.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>