Totes les entrades de Maria Amor

Instalació al MNAC

Fa dues setmanes vam anar per primera vegada al MNAC i vam preparar-ho tot per pintar el mural.  Primer vam escollir les fotografies que anavem a pintar.  El fons el va pintar l’artista Btoy amb formes geomètriques de colors vius.

Al següent dia que ens tocava tornar al MNAC abans de fer l’exposició final vam retallar les plantilles i pintar-les, mentre ens feien fotos i ens grabaven, no ho vam acabar tot però amics i amigues de la Btoy van ajudar a acabar-lo i ho van deixar a punt per l’exposició, que era el divendres passat a les 18:00.

IMG_3042

Maria Amor i Andrea Sánchez

ELCENTRE DE CREACIÓ ARTÍSTICA LA ESCOCESA

La Escocesa és un centre de producció artística multidisciplinar enfocat a les arts visuals, autogestionat i  amb vocació pública.

La Escocesa dóna cobertura a les necessitats dels artistes en els diferents fases del seu procés de creació , en primer lloc, posant a la seva disposició  espais per tallers, en segon lloc, potenciant la mobilitat dels artistes, i finalment acompanyant els creadors en la presentació de la seva obra i recercant acords amb espais i entitats per a la seva promoció.

Maria Amor