Totes les entrades de martafernandez

Opinio dels visitants sobre l’exposició a la biblioteca Francesc Candel.

Vam elaborar un qüestionari per saber la opinió dels assistents a l’exposició a la biblioteca  Francesc Candel. Aquí teniu una mostra de les seves respostes.

QÜESTIONARI

  1. Qué opineu sobre la forma de retratar, anomenada stencil (plantilles)?

Una forma diferent  a les que estem acostumbrats

2.Coneixíeu aquesta tècnica?

No

3.Que penseu sobre la col·locació de l’exposició?

La col·locació està ben distribuïda entre retrat i retrat. Ben organitzat sobre tot el espai que ens habian deixat però individualment cada plantilla amb el seu retrat final estava molt concentrat i junt.

4.Que us sembla la combinació del colors que hem escollit?

En alguns els colors han quedat de meravella però d’altres no han quedat tant bé, perquè no hi havia bona combinació de colors i no es notava la forma del retrat.

5.Creieu que tenen similitud amb el personatges reals?

Creiem que si, es veia molta igualtat amb els personatges reals.

6. Com us heu assabentat de aquesta exposició?

Ens hem assabentat per les nostres filles que fan aquesta optativa.

7. La recomenarieu?

Si,  ha estat molt bé, coses noves per veure.

8. Aneu sovint a veure exposicions d’art?

No.

 

Paula Bueno Marta Fernàndez

SESSIÓ FOTOGRÁFICA

El passat dimecres 27 de gener, vam fer la primera sessió fotogràfica per confeccionar noves plantilles. El nostre grup va decidir simular unes escenes que mostressin situacions contraries: la de terror i la d’harmonia. Vam escollir una vestimenta variada (vestits ,capes, tutús i complements pel cap) i amb això va sorgir la temàtica. Varem reutilitzar peces d’altres disfresses fins aconseguir el efecte desitjat. El nostre grup està format per la Andrea, la Maria, la Paula i jo, la Marta. Som unes noies amb molta creativitat i empatia, unides des de d’infància .

Marta Fernàndez i Paula Bueno

EXPOSEM LES NOSTRES OBRES

El passat dimecres 9 de Desembre varem acabar els retrats, i vam començar amb la següent activitat: mostrar les nostres obres en  un expositor al vestíbul del institut. Primer varem escollir el millor retrat de cada persona i abans d’enganxar-lo vam planificar la col.locació dels retrats. Al acabar, els vam enganxar junt amb les seves plantilles.

 

Paula Bueno   Marta Fernàndez

COM FER UNA PLANTILLA SEGONS MARTA FERNÁNDEZ.

El dimecres dia 21 d’Octubre vam editar la fotografia. Primer varem entrar en el GIMP i vam posar una imatge de 1000×1000 pxs. Varem duplicar les capes i seguidament vam convertir la fotografia, abans en color, en blanc i negre. Això s’aconsegueix amb l’opció de-satura i escollint el nombre de tons de gris. Després vam modificar la brillantor i el contrast fins obtenir l’efecte desitjat. Finalment varem exportar la imatge amb format jpg  amb la objectiu de imprimir-la amb tamany DIN-A3.

El dimecres 28 d’Octubre varem començar a fer la plantilla. Vam agafar tres acetats (plàstics) un per cada tonalitat, i amb un permanent vam repassar els perímetres de d’imatge escollida, amb el rotulador cúter vam resseguir les siluetes, i varem retallar els acetats.