Totes les entrades de Toni Escrig

VALORACIÓ FINAL

       Durant tot el curs hem estat treballant en un projecte amb una finalitat artística. Abans de començar aquesta optativa, creiem que no anava a ser tan divertida, les nostres expectatives eren bastant negatives. Durant el curs el que ens ha agradat més ha sigut fer les obres que vam exposar i també ens ha agradat fer els murals que vam fer després de practicar amb fotografies més petites. I el que menys ens ha agradat ha sigut fer el blog, encara que ens ha quedat bé i hem rebut comentaris molt bons.

Hem treballat amb una artista que es diu Andrea Michaelsson més coneguda com a B-Toy. Ha sigut una gran experiencia treballar amb ella.  Ens ha ensenyat moltes coses sobre l’ art urbà i a fer la tècnica de dibuix anomenada stencil.

En aquest enllaç podeu veure un vídeo on es mostra tot el que hem anat fent en aquesta assignatura.

 

https://blocsenresidencia.bcn.cat/domenechimontaner1516/wp-content/uploads/2016/05/IMG_2963-1024x768.jpg

Nerea Barnés i Alba Hurtado

PRESENTACIÓ DE L’OBRA A L´INSTITUT

El passat dilluns 23 de maig, vam fer la presentació de la nostra obra a l’institut.  Va començar a las 18.00, la Maria va encarregar-se de conduir a tots a l’aula de “Creadors en Residencia”, amb el video de fons mentres parlava la Marta, que ens va presentar. Després de la Marta, va seguir el Jean Pierre, que va explicar la tecnica de estencil. Seguidament la Maria els va conduir a fora on l’Alba va explicar les nostres primeres obres.  Vam anar tots al patí interior (on és el mural), i la Nerea va comentar les sortides que hem fet durant el curs. A continuació, la Maria va agafar a una persona del públic per demanar-li la opinió. Tot seguit, la Carla va explicar el significat del mural.  Després, la Mahí va explicar el fons del mural. Seguit la Gemma va parlar sobre el proces i l’Òscar va donar la seva opinió personal.

 

MIREIA CRESPILLO

MAHÍ GARCÍA

JEAN PIERRE

 

PREPARACIÓ DE L’EXPOSICIÓ A L’INSTITUT

El passat dilluns 23 de maig, abans de fer l’exposició del mural a l’institut, vam penjar al passadís les obres que vam fer a principi de curs amb la tècnica del stencil.

També vam estar arreglant l’aula de plàstica posant les plantilles grans del mural a sobre de les taules i projectant un vídeo on sortim fent el mural i les plantilles.

Després de tot això vam assatjar la presentació de la inauguració.

Òscar Hurtado, Patrizha Maquimot i Alba Hurtado

Inaguració d’un mural al MNAC

El  divendres  dia 20 de maig del 2016 vam  inaugurar un mural en el MNAC.

Per torns anàvem explicant el procediment en el que es va crear el mural, també  vam dir  tot el que havíem fet: cada persona tenia preparat el que diria en la exposició.

Realment els alumnes no esperaven que vingues tanta gent com va anar. Creiem que va ser tot un èxit.

La sala on es troba el mural esta situada davant de la llibreria del museu.

Durant la explicació es podia veure un vídeo del tot el que hem après durant el curs i a les cantonades de les parets es trobaven les plantilles   utilitzades en el mural.

Aquesta exposició estarà fins el mes de Setembre.

No us la podeu perdre!

IMG_3084

IMG_3065

IMG_3069

Carla Bueno i Gemma Ortega 3rC

Creació de les plantilles pel projecte final

El dia 20 d’Abril vam començar a fer les plantilles per el projecte del mural de la paret de la terrassa de l’institut. Per fer aquest procés vam tenir que agafar 4 cartolines per fer una plantilla  i per fer tres plantilles vam utilitzar 12 cartolines. Les cartolines les vam enganxar a la pared que tenim en el menjador. Desprès vam projectar la foto ampliada on estaven les cartolines per dibuixar-les per sobre.  Al acabar aquestes instruccions, vam començar a tallar les plantilles.

IMG_2771

IMG_2770

IMG_2765

 

CARLA BUENO I GEMMA ORTEGA 3r

 

LAS CALLES HABLAN

El dimecres  25 de Novembre del 2015 vam veure un  documental Las calles hablan. Aquest documental tracta  sobre l’art del carrer i mostra el treball dels artistes que hi han a Barcelona: Btoy, Miss Van, Kenor, SM172, Zosen, Vinz, Dase, entre d’altres.

Obra del artista DASE

Carla Bueno 3rC