Totes les entrades de oscarhurtado

TEORIA DELS COLORS

En l’art de la pintura, el disseny gràfic, la fotografia, la impremta i en la televisió, la teoria del color és un grup de regles bàsiques en la mescla de colors per aconseguir l’efecte desitjat combinant colors de llum o pigment. La llum blanca es pot produir combinant el vermell, el verd i el blau, mentre que combinant pigments cian, magenta i groc es produeix un color negre.

En el model de color RYB, el vermell, el groc i el blau són els colors primaris, i en teoria, la resta de colors son purs. És a dir  (color matèria) que es poden crear barrejant pintura vermella, groga i blava.
 Els artistes utilitzen un cercle cromàtic basat en el model RYB (vermell, groc i blau) amb els colors secundaris taronja, verd i violeta.
Els colors harmònics són aquells que funcionen bé junts, és a dir, que produeixen un esquema de color atractiu a la vista.
 El contrast de colors és la diferencia en les característiques de dos o més colors que interactuen en un disseny afectant a la manera en que se perceben.
Òscar Hurtado i Alba Hurtado

EXPOSEM A LA BIBLIOTECA FRANCESC CANDEL

El dimecres 6 d’abril,  els alumnes de Creadors en Residència vam anar a la biblioteca Francesc Candel, molt propera a l´institut, per col.laborar en la instal.lació de l´exposició d´algunes de les obres i plantilles que hem fet fins ara.  Aquesta exposició estarà oberta al públic fins el dijous 21 d’abril inclòs.

No us la perdeu!

 collage 1photovisi-download

IMG_2656

IMG_2627

IMG_2603

IMG_2610

IMG_2652

IMG_2653

IMG_2637

IMG_2636

Oscar

DOCUMENTAL “LAS CALLES HABLAN”

“Las calles hablan” és un documental sobre el street art i Barcelona. Presenta la nostra ciutat com un lloc molt creatiu al voltant del 2010. En aquest moment era de les ciutats més populars entre els artistes del carrer.

Es presenta en tres idiomes: català, castellà i anglès perquè els creadors són de tot arreu. En el documental apareix la B-TOY, per mi és la més important perquè treballa amb nosaltres. També el xupet negre, . . . i molts més. Expliquen les seves històries i moltes anècdotes de les seves vides en el món del street art.

Afegeixo el link del documental perquè tothom ho pugui veure: https://www.youtube.com/watch?v=zQHX6Z3Avbk

Òscar Hurtado 3ºA

BENVINGUTS AL MÓN DEL STREET ART

En el nou curs de “Creadors en Residència” treballarem amb l’artista Andrea Michaelsson, també coneguda com B-TOY,  que ens ensenyarà moltes coses sobre el món del street art. En aquest projecte els alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Lluís Domènech i Montaner col·laborarem  amb l’artista. Tenim com a projecte final del curs fer un mural a l’institut.

Ana Herrera i Òscar Hurtado