ENREGISTRANT LA NOSTRA FEINA

Durant aquest crèdit hem anat enregistrant la feina dels companys, fent fotografies. Les primeres, van ser les dels dibuixos de les plantilles i van fer fotos individuals i col·lectives, dels nostres companys.

La segona setmana, quan estàvem acabant de retallar amb el cúter vam començar a pintar (amb spraypaint water based).  En acabar les nostres obres, vam fer una exhibició, al vestíbul de l’institut.

Ens agrada ser les fotògrafes, per que així poden veure com s’esforcen els nostres companys.

Aquí teniu la foto.

Alba Hurtado Anderez, Mahí García Collado.

EXPOSEM LES NOSTRES OBRES

El passat dimecres 9 de Desembre varem acabar els retrats, i vam començar amb la següent activitat: mostrar les nostres obres en  un expositor al vestíbul del institut. Primer varem escollir el millor retrat de cada persona i abans d’enganxar-lo vam planificar la col.locació dels retrats. Al acabar, els vam enganxar junt amb les seves plantilles.

 

Paula Bueno   Marta Fernàndez

LAS CALLES HABLAN

El dimecres  25 de Novembre del 2015 vam veure un  documental Las calles hablan. Aquest documental tracta  sobre l’art del carrer i mostra el treball dels artistes que hi han a Barcelona: Btoy, Miss Van, Kenor, SM172, Zosen, Vinz, Dase, entre d’altres.

Obra del artista DASE

Carla Bueno 3rC

DOCUMENTAL “LAS CALLES HABLAN”

“Las calles hablan” és un documental sobre el street art i Barcelona. Presenta la nostra ciutat com un lloc molt creatiu al voltant del 2010. En aquest moment era de les ciutats més populars entre els artistes del carrer.

Es presenta en tres idiomes: català, castellà i anglès perquè els creadors són de tot arreu. En el documental apareix la B-TOY, per mi és la més important perquè treballa amb nosaltres. També el xupet negre, . . . i molts més. Expliquen les seves històries i moltes anècdotes de les seves vides en el món del street art.

Afegeixo el link del documental perquè tothom ho pugui veure: https://www.youtube.com/watch?v=zQHX6Z3Avbk

Òscar Hurtado 3ºA