Creació de les plantilles pel projecte final

El dia 20 d’Abril vam començar a fer les plantilles per el projecte del mural de la paret de la terrassa de l’institut. Per fer aquest procés vam tenir que agafar 4 cartolines per fer una plantilla  i per fer tres plantilles vam utilitzar 12 cartolines. Les cartolines les vam enganxar a la pared que tenim en el menjador. Desprès vam projectar la foto ampliada on estaven les cartolines per dibuixar-les per sobre.  Al acabar aquestes instruccions, vam començar a tallar les plantilles.

IMG_2771

IMG_2770

IMG_2765

 

CARLA BUENO I GEMMA ORTEGA 3r

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>