ELCENTRE DE CREACIÓ ARTÍSTICA LA ESCOCESA

La Escocesa és un centre de producció artística multidisciplinar enfocat a les arts visuals, autogestionat i  amb vocació pública.

La Escocesa dóna cobertura a les necessitats dels artistes en els diferents fases del seu procés de creació , en primer lloc, posant a la seva disposició  espais per tallers, en segon lloc, potenciant la mobilitat dels artistes, i finalment acompanyant els creadors en la presentació de la seva obra i recercant acords amb espais i entitats per a la seva promoció.

Maria Amor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>