VALORACIÓ FINAL

       Durant tot el curs hem estat treballant en un projecte amb una finalitat artística. Abans de començar aquesta optativa, creiem que no anava a ser tan divertida, les nostres expectatives eren bastant negatives. Durant el curs el que ens ha agradat més ha sigut fer les obres que vam exposar i també ens ha agradat fer els murals que vam fer després de practicar amb fotografies més petites. I el que menys ens ha agradat ha sigut fer el blog, encara que ens ha quedat bé i hem rebut comentaris molt bons.

Hem treballat amb una artista que es diu Andrea Michaelsson més coneguda com a B-Toy. Ha sigut una gran experiencia treballar amb ella.  Ens ha ensenyat moltes coses sobre l’ art urbà i a fer la tècnica de dibuix anomenada stencil.

En aquest enllaç podeu veure un vídeo on es mostra tot el que hem anat fent en aquesta assignatura.

 

https://blocsenresidencia.bcn.cat/domenechimontaner1516/wp-content/uploads/2016/05/IMG_2963-1024x768.jpg

Nerea Barnés i Alba Hurtado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>