BENVINGUTS AL MÓN DEL STREET ART

En el nou curs de “Creadors en Residència” treballarem amb l’artista Andrea Michaelsson, també coneguda com B-TOY,  que ens ensenyarà moltes coses sobre el món del street art. En aquest projecte els alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Lluís Domènech i Montaner col·laborarem  amb l’artista. Tenim com a projecte final del curs fer un mural a l’institut.

Ana Herrera i Òscar Hurtado

2 pensaments a “BENVINGUTS AL MÓN DEL STREET ART”

  1. Una manera fantàstica per a descobrir l’art de carrer. Els artistes hauríen de tenir més espai públic per a poder expressar-se. Molt bé nois i noies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>