DOCUMENTAL “LAS CALLES HABLAN”

“Las calles hablan” és un documental sobre el street art i Barcelona. Presenta la nostra ciutat com un lloc molt creatiu al voltant del 2010. En aquest moment era de les ciutats més populars entre els artistes del carrer.

Es presenta en tres idiomes: català, castellà i anglès perquè els creadors són de tot arreu. En el documental apareix la B-TOY, per mi és la més important perquè treballa amb nosaltres. També el xupet negre, . . . i molts més. Expliquen les seves històries i moltes anècdotes de les seves vides en el món del street art.

Afegeixo el link del documental perquè tothom ho pugui veure: https://www.youtube.com/watch?v=zQHX6Z3Avbk

Òscar Hurtado 3ºA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>