Les bústies…

 

L’Alícia ens ha proposat una nova manera de començar les sessions: cada dijous a les 8:00 farem una activitat que durarà 10 minuts i consisteix en dibuixar en un retall de 14x14cm qualsevol cosa, sensació, idea, sentiment, gest… amb la tècnica que preferim. Vol que siguem capaços de comunicar idees amb les imatges. Al final de curs agruparem totes aquestes targetes i veurem quina ha estat la nostra evolució.

?????

En aquesta mateixa línia, ens demana que dissenyem una etiqueta personalitzada que posarem en una bossa de plàstic i penjarem a la classe en forma de bústia. En aquestes “bústies” haurem d’anar mantenint correspondències amb la resta de companys de la classe. Ens ha suggerit que podem compartir experiències, recomanar exposicions, pel·lícules, músiques, enviar dibuixos, textos, reflexions… Qui sap si a partir d’algun d’aquests suggeriments naix la idea del nostre projecte?

A banda, ens ha demanat una capsa de sabates antiga per tal de posar-hi materials sobrants de les activitats. Aquest serà el nostre “rebost”.

A continuació, les imatges que ens identifiquen:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *