CANTEM SWEET DREAMS

En la mateixa línia de l’activitat de la setmana anterior, avui hem seguit educant la veu. Per aconseguir-ho hem cantat de forma conjunta una canço: “Sweet Dreams” d’Eurythmics. Hem seguit el playback i al final ens hem animat a moure’ns! Per acabar la classe hem baixat les pulsacions fent una activitat d’escriptura automàtica. La Clàudia cronometra el temps i ens demana que escrivim el primer que ens ve al cap al voltant d’un tema. Podem moure el paper, escriure inclinat… la qüestió és no parar d’escriure durant el temps que dura l’exercici. Sembla mentida la quantitat de coses que et poden venir al cap en un moment. Creiem que aquest exercici ens servirà per agafar agilitat mental i ser cada cop més creatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *