TREBALLEM AMB TEXT ESCRIT I EL MANIPULEM

Hem començat el curs fent treballs relacionats amb lectures de textos molt diversos: Bakhtin (palabra en la novela, plurilingüismo y heteroglossa)…

Llegim en veu alta el text, el treballem, discutim sobre el seu contingut y el fem nostre. Un cop hem entès el seu significat, utilitzem les paraules que el formen a l’atzar amb la intenció de trobar nous significats. Juguem amb les paraules i amb la relació entre elles. Hem de llegir les paraules de forma desordenada però entonant la frase com si tingués sentit. Un cop hem llegit la frase passem el relleu a un company i així successivament. La majoria de cops les frases que s’han originat no tenen sentit, però hi ha cops que sí que en tenen amb un significat molt diferent del que tenien al text original.

Per a posar-hi més dificultat, ens movem dins l’aula per tal d’ocupar tot l’espai de la classe. El moviment passa a formar part de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *