VISITEM LA RÀDIO DUBLAB.ES

Avui la Clàudia ens ha convidat a visitar una emissora de ràdio digital que està situada al Raval. Concretament dins del bar l’Original.

http://dublab.es/

Dublab.es és una organització sense ànim de lucre que funciona com a col·lectiu per a realitzar, a més a més de divulgació de continguts, esdeveniments relacionats amb elmón audiovisual. Està pensat com a punt de trobada i espai de convivència per a creadors de diversos sectors. Busquen teixir una comunitat formada per persones actives i amb inquietuds destacant l’àmbit local.

Des de l’inici de la seva activitat a Barcelona al març de 2015, han realitzat més de 56 emissions per la ciutat col·laborant amb espais, organitzacions i festivals com el CCCB, MACBA, HUB, Convent de Sant Agustí, Arts Santa Mònica, Zumzeig, Flea MarketBcn, Marcat de l’Albaceria, L’Alternativa, FAD, MUTEK, Festival Salmon, LiveSoundtracks, Ameba Barcelona, Tupper, Independent Label Market, Fun Fan Fest, Palo Alto Market, Miscelanea…

Quan hi vam arribar ens estava esperant Carles Subirà que és un dels gestors de l’espai. En Carles ens va explicar com funcionava una ràdio digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *