SO I MÚSICA

Com que en Jordi no va poder assistir a classe, el Carles i el Marc, que formen part de la companya Indi Gest, van estar amb nosaltres. Bé, de fet, en Marc ha estat un incondicional, ha vingut a gairebé totes les sessions. Ells dos, doncs, però sobretot en Carles, que és músic, ens han parlat de la importància del so que ens envolta a la vida i del fet que, sovint, ni ens n’adonem. Semblem sords a les diferents “bandes sonores” que ens acompanyen al llarg del dia…

 El so explica coses que no veiem en imatges, ens proporciona informació. I, és clar, pot representar les emocions o sentiments d’una persona; pot traslladar-nos a diferents llocs i situacions. En una pel.lícula, per exemple, els sons i la música poden ser el preludi de situacions ben diverses; fem la prova: “escoltem” una pel.li de Tarantino i una de Jeunet, el director d’Amélie; ja veureu quina diferència…

Vam fer l’exercici d’escoltar dotze sons i escriure el primer que ens passés pel cap. Van sortir coses ben divertides!

 assaig Amlet-JOriol i Carles 018assaig Amlet-JOriol i Carles 017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>