Sessió 22: lliurament dels contenidors.

Aquesta sessió ha estat una de les més especials i significatives de tot el projecte. Hem anat establiment per establiment a buscar els nostres treballadors apadrinats i a lliurar-los els contenidors. Aquests contenidors portaven un títol: “CONTENIDOR PER A LA TRANSFIGURACIÓ POÈTICA DE LA FORÇA DE TREBALL”  traduït a quatre idiomes: català, castellà, xinès i àrab. Amb aquests contenidors també vam lliurar uns “flyers” amb la frase : “JO TAMBÉ TREBALLO PER ERROR” a la part del davant i, a la part del darrera, una explicació del projecte i una suggerència per a totes aquelles persones interessades en el projecte que es vulguessin  fer una foto amb el flyer i enviar-la per e-mail a treballo.per.error@gmail.com. Al llarg del recorregut també vam anar aclarint quin residu dipositaria cada treballador en el seu contenidor.  Per exemple: la Blanca de la bugaderia hi posarà el borrisol de l’assecadora, el Khalid de la carnisseria hi posarà el plàstic usat amb el que cobreix la carn, la Lídia de la perfumeria hi posarà les tovalloletes desmaquillants usades, el Vicente del taller de cotxes hi posarà tots aquells claus amb els quals els cotxes poden haver punxat les seves rodes, etc. A partir d’aquest lliurament, un dia a la setmana cada alumne anirà passant pel seu establiment per a fer-ne el seguiment del procés de recollida del residu i de les opinions de la gent en vers el projecte. Va ser un dia profitós i ben entretingut.  Us deixem algunes imatges d´aquesta sortida:

Estela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *