25a sessió: Visita a l’estudi d’en Nicolás Spinosa

El passat dimecres 29 de maig vam dur a terme la 25a sessió. Vam sortir de l´Institut a les 9.15 i ens vam dirigir cap a l’estudi on treballa en Nicolás. Un cop arribats allà, en Nicolás ens va mostrar un video sobre el procés de creació dels seus treballs. El Nico utilitza el seu cos per pintar o per donar forma a les seves obres, que, en general, son tel·les. Pintures. Ens va explicar que la seva obra sempre partia d´una reflexió entorn al cos i entorn a allò que no es pot expressar amb paraules. Una recerca d´allò que no es pot dir. Del que no sabem dir. I de com ho podem fer visible a través de l´art. Després vam començar a treballar amb el fang. Es tractava de deixar la nostra empremta als volums de fang que ens va proporcionar el Nico. Després vam afegir-hi cera i vam desmotllar. El resultat van ser unes mans, dits, canyells, etc de cera que estaran presents a l´acció final que farem a Les Basses.

aquí us deixem algunes imatges:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *