5 metres de corda: 5 de novembre

El dia 5 de novembre vàrem fer una acció proposada per l’artista Pere Noguera. L’acció consistia en lligar una corda a l’arbre i anar saltant a la corda i alhora que ens fèiem fotografies per captar la gravetat. Això ens recorda l’innocent joc de la nostra infantesa. Vam escollir com a escenari de l’acció el pati, on hi havia un arbre a mig caure subjectat per dos suports de ferro. Vam escollir aquest lloc per la seva harmonia i perquè és un dels llocs més singulars i atractius visualment del nostre institut.

Pau Serra. Michael Anglada, Judit Moya i German Flor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>