Cadires sonores 12-11-2013

Avui hem baixat al menjador de l’institut a fer una acció directa.

Consistia en: cadascú estava dret davant d’una cadira i en Pere ens anava dient, un per un, el que havíem de fer, és a dir seure de manera que arroseguéssim la cadira sorollosament. Després de seure en Pere ens anava asenyalant perquè féssim soroll i ens aixequéssim en ordre. Més tard, sortíem de la cuina al passadís obrint la porta. Ja fora, hem anat als jardins a contemplar una font que ell ja havia anomenat “Water Mix Party”.

Després d’això hem tornat, ha sigut un altre dia poc comú, a més a més tot el que hem fet ha quedat enregistrat i gravat.

Mireia i Gemma Aldea, Aaron Domingo, Dani Sanchez-Hermosilla i Anna Bayer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>