Veiem la pel·lícula Laberint

Avui hem vist la pel·lícula Laberint, dirigida pel mateix director que The Dark Crystal, Jim Henson. A tots ens ha agradat molt. Aquesta pel·lícula barreja personatges reals amb personatges animats. Després de veure-la cadascun de nosaltres ha reconstruït una part de l’argument amb l’ajuda de diferents fotogrames. Tracta d’una família, el pare, la mare, la Sarah i el seu petit germà, en Toby. Els pares de la Sarah li demanen que cuidi del seu germà però ella s’enfada perquè només fa que plorar i desitja que se l’emportin. El rei dels follets, Jareth, seguint els seus desitjos s’emporta el nadó i a canvi li ofereix una bola màgica però ella no l’accepta i, penedida, anirà al castell a rescatar-lo.

Imatge relacionada

Aquí teniu el tràiler.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *