Visita al MACBA

Avui hem fet una visita al MACBA.

Quan vam arribar ens va rebre el Jordi, la persona que ens va guiar pel museu per veure les exposicions.

Primer ens van deixar una estona perquè poguéssim mirar les obres. Hi havia televisions amb pel·lícules que podies escoltar amb auriculars. També hi havia dibuixos, quadres, escultures…

Després vam entrar a una sala on hi havia un ou molt gran que semblava una casa i a dins s’hi podia entrar i hi havia llibres que podies agafar i mirar. El Jordi ens va preguntar si el que havíem vist era art i vam dir que sí perquè era una cosa diferent, bonica i amb molta imaginació.

Després vam entrar a una sala sense llum i a poc a poc els ulls es van acostumar a la foscor i vam començar veure llums molt petites que il·luminaven el que hi havia: espirals fetes de llum, un planeta que brillava amb tot de puntets i es movia….

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *