Hola!

De esquerra a dreta i de dalt a baix som: Julianne, Marwa, Faria, Elena, Cristina, Charmaine, David, Shakib, Aryanne, Judit, Elijah, Ishana.

Algunes fotos del passeig pel Raval

El dia 13 d’octubre varem fer un passeig pel Raval. Haviem de buscar escenes o situacions que expresessin la sensació de solitud o la de companyia.

la llum dels parc
La bici marginada
Homes en una finestra

Ja hem fet 4 sessions amb Julianne

Ja hem fet 4 sessions amb Julianne i aquestes són les nostres impressions.

Marwa:

M’agrada fer classes amb la Julianne perquè em sento bé amb ella, riem molt i això em fa sentir bé. Amb ella ho entenc tot. A mi m’agrada molt cantar i per això voldria que totes les classes fossin amb la Julianne.

Faria:

Ens ho hem passat bé en aquestes 4 sessions. M’ha agradat especialment el passeig pel Raval fent fotografies i escrivint textos per aquestes fotografies.

Elena: 

Recordo especialment la primera classe en que vaig haver de dibuixar als meus companys. Vam riure molt!

Charmaine:

M’han agradat molt diversos exercicis: els exercicis de ritme, cantar tots junts; al carrer haver d’imaginar què pensa la gent.

Shakib:

M’ha agradat especialment el passeig que varem fer pel barri.

Aryanne: 

M’ha agradat molt la darrera classe que hem fet ja que he pogut conèixer com és la música tradicional d’Espanya, Filipines, Síria i Bangladesh.

També em va agradar molt quan varem sortir al carrer per sentir i imaginar. Vaig sentir que podiem ser lliures.

Ishana:

M’ha agradat passejar pel Raval, cantar i dibuixar els companys.

Elijah:

M’ha agradat molt inventar-me un conte sobre un somni i quan varem sortir al carrer per imaginar què estaven pensant les persones que veiem.

Juliane Heinemann està començant el procés de creació EN RESiDÈNCiA a l’Institut Milà i Fontanals. En aquest blog podreu anar seguint moments clau d’un procés obert, amb un final no pre-definit. Fins molt aviat!!