Dimarts 7 de febrer: preparant la sessió de contaminació

A continuació us explicarem el que vam fer amb la Sabina, la Cristina i el mediador Marc a la classe de Música el dia 7.2.23.

Al començament de la classe vam decidir qui faria cada cosa, més tard ens vam repartir en dos grups. Uns van crear un llenguatge de senyals per la direcció dels instruments quan treballem la improvisació musical. Els altres van crear un nou text utilitzant els que havíem escrit en altres classes per crear una nova cançó.

Van fer aquestes tasques per presentar-les el dia 22.2.23 en la sessió de contaminació davant de l’equip docent. Vam acabar la classe tocant i cantant grupalment. Ens vam divertir molt perquè vam poder gaudir dels diferents sons dels instruments com: el piano, la bateria i la veu de les companyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *