Sessió de Contaminació (22 de febrer)

El dimecres 22 de febrer vam exposar al teatre del nostre institut el treball que hem estat fent amb la Sabina des de l’inici del curs.

La mostra es va iniciar amb un text molt bonic sobre l’adolescència, escrit per una de nosaltres, que parlava de com és la realitat de l’adolescència en aquesta època. Després vam fer una improvisació musical dirigida, en la que dos de nosaltres erem els directors. Dirigiem basant-nos en un codi de senyals, que havíem creat nosaltres i que vam exposar en uns cartells. Després de la improvisació dirigida 4 alumnes vam recitar una selecció de textos que havíem estat escrivint durant el primer trimestre. Els textos eren molt diversos, alguns parlaven dels objectes que són importants per nosaltres, altres sobre l’adolescència, i altres expressaven sensacions i pensaments,… Vam acabar amb una altra improvisació dirigida en la que vam convidar a participar als professors assistents.

Ens hem adonat que hem fet un procés ja que al principi ens costava molt participar, potser perquè no ens coneixíem gaire i no teníem molta confiança. Però, a mida que el temps ha ant passant hem aconseguit treure coses molt maques de cadascun de nosaltres. Gràcies a la Sabina hem après moltes coses i estem amb ganes d’apndre més a les següents classes amb ella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *