Treballant molt la improvisació

Les darreres setmanes estem treballant de manera contínua la improvisació. Hem afegit també la veu com a instrument per a la improvisació musical. Alguns de nosaltres estem treballant a part amb la Sabina les diferents possibilitats de la nostra veu: efectes com el xiuxiueig, el crit, el glissando, etc, o ser flexibles i sentir-nos còmodes amb els canvis d’altura i d’intensitat.

En la improvisació dirigida estem treballant fer uns gestos que siguin molt clars i marcar bé sempre les entrades. Estem aprenent a escoltar-nos molt i a què l’escolta ens guiï quan improvisem. Hem après el que és un motiu en música i estem treballant en entendre i utilitzar els diferents paràmetres de la música per afegir més elements a les nostres improvisacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *