Expliquem la primera experiència que recordem

Fotos Lubna (8) - copia

 

La Lúa ens proposa a tots d’explicar la experiència més antiga que recordem i l’enregistrarem amb l’aparell de so que vam utilitzar en anteriors sessions. Tothom va explicar la seva història.  Vam escoltar atentament i l’aula va esdevenir un espai on les emocions van agafar corporeïtat. Entre tots: la Lúa, el Juan, en Jordi, el Vicent, el grup d’alumnes i jo mateixa, vam omplir d’intemporalitat la situació de l’aula.

Fotos Lubna (10) - copia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>