El treball sobre l’atenció.

DSC_0003

Treballem els aspectes que ens pot donar  la veu. Les intencions i  el context. La Lúa fa un exercici amb els alumnes per tal que diguin unes frases fetes, que en moltes ocasions no són la descripció d’una veritat estricta,  però que poden esdevenir un acte comunicatiu i expressiu.

El registre sonor de aquestes veus el farà servir l’artista per realitzar un proccés de creació de situacions particulars en el marc del nostre centre educatiu.

Ens disposem a planificar  accions amb un aparell de so, i enregistrem el que va succeint.

Amb paraules del Nico:

-El mateix dia, després de respondre les preguntes, vam llegir les respostes mentre Lúa estava gravant-les amb un aparell de enregistrament. Alguns companys tenien vergonya de dir-les perquè eren frases una mica delicades. Amb tot, cada alumne va gravar les seves frases i després les vam escoltar i vam triar aquelles que més ens agradaven. Tot seguit, vam haver de buscar un lloc de l’institut on aquestes frases es poguessin escoltar amb el projector HHS. Finalment el projecte va ser avortat però l’experiència va ser molt positiva i enriquidora.

Nico Barsatan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>