ACTIVITAT TELEPÀTICA. LÚDIC O ARTÍSTIC

L’activitat que vam fer el passat dimarts consistia en practicar la telepatia. Vam fer tres grups. Un grup escrivia en la pantalla d’una tele accions que havien de realitzar els membres del segon grup que estava situat darrere de la tele i no podia veure allò que els seus companys escrivien. Com que no ho sabien, havien de fer com si llegissin el pensament dels altres i fer les accions que ells pensaven que els altres havien escrit. El tercer grup feia d’espectador i podia veure la distorsió o la diferència que existia entre el que uns escrivien i els altres feien. Va ser molt divertit i interessant, tot i que als alumnes els va costar entendre la dinàmica de l’activitat. En el fons es tractava d’una al·legoria de la falta de comunicació entre les persones, encara que per als alumnes era simplement un joc sense solta ni volta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *