Sessió d’Expansió

Nosaltres els alumnes del montjuic(3rc d'ESO)a mes a mes de fer la sessio de contaminacio per els profes vam idear un altre sessio per els alumnes companys i companyes de 2nd d'ESO vam estar treballant amb aquest proyecte durant setmanes i vam a crear una jornada de difusio a l'institut.

Van aprendre a gestionar per grups i comissions de treball i pendre moltes decisions com les 
dates de l’acció Residència en Expansió i del simulacre com els cursos participants i organització de la gent
,desenvolupament de la gimcana: proves, espais, rols i material
 i el plànol: desenvolupament de l’acció, lloc físic i moment en què es treballarà
 amb altres: accions de comunicació, vídeo, esmorzar, material.La Sessio en expansio va ser el dia 14 de marzo de 2023,les primeres hores van ser de preparacio i de fer els ultims retocs a les 11 00 es van reunir tots els alumnes de 2nd d'ESO i es va donar una petita explicacio de lo que seria la gimcana

A l’institut es va convertir en un espai de joc la clase del A es va convertir en cantina, el terra de la pista es va convertir en un dibuix gegant, la biblioteca es va convertir en un joc de preguntes de l’institut,el pati petit es va convertir en un lloc de feria de les pomes, l’institut es va viure de una forma difernet i més divertida.

montaje dibujo gigante
classe cantina
dibuix planol gegant del barri

“Creo que podríamos haberlo hecho mejor, porque nos faltó preparación y coordinación, pero la sesión fue divertida y con una idea muy buena”. Owen Martinez

” La sesión ha sido muy divertida aunque algunos no hacían caso. En general ha estado divertido y emocionante porque hicimos algo que no siempre se suele hacer y me gustó mucho”. Bilal hanafi

” La sesión fue estresante, ya que fue un proyecto grande y tuvimos que controlar a muchos alumnos, nos confundimos con varias cosas, pero al final todo fue bien y tuvimos un buen momento, todos los alumnos se fueron satifechos y al final todos nos divertimos”. Paul Legaspi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *