Començem el tercer trimestre

Començem la recta final del curs i del projecte En Residència, al retornar, vam debatre sobre el futur del projecte i vam consensuar que cada un va ser un professional on edificis importants del barri, en la sessió van arribar els artistes on ens van donar un dossier petit, on havia unes preguntes relacionades amb el barri, ens van demanar fer dibuixos sobre el barri, entre elles la Can Mestres, el Cementeri i les Cases Barates, ens van posar unes fotos dels llocs i vam intentar copiar-les amb unes preguntes sobre ells, en les preguntes, ens deien sobre el barri com canviaries el nom dels llocs, la importància d’ells o el color d’ells

En les preguntes, ens deien sobre el barri com canviaries el nom dels llocs, la importància d’ells o el color d’ells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *