1a SESSIÓ 10-Oct 2017

El primer dia va venir Martí Sales i vam estar parlant tots. Ell va fer-nos unes preguntes i les vam haver de contestar amb sinceritat i amb la condició de que intentéssim que les respostes fossin úniques, que ningú més de la classe les pogués posar. N’hi havien algunes senzilles com dir menjars, sèries, llibres, pel•lícules… però també hi havien difícils com “Com sones?” o “Què o qui et dóna?” La intenció de l’activitat era explorar-nos, treure la vergonya i expressar com som.

Vam treure algunes conclusions el dia següent, per exemple que va ser difícil, que ens costa mirar al passat, que hi ha gent amb més facilitat per classificar als demés abans que a si mateix. També que busquem l’opinió dels altres, i el que diuen ho donàvem per vàlid, sense plantejar-nos si era cert o correcte. Finalment tots vam posar-nos d’acord en que era complicat estar atents mentre els nostres companys explicaven les seves respostes.

Eva Lamonja, Rubén Gómez, Cen Koger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *