Objectes inventats

Un dia vam explicar una imatge d’un objecte inventat d’un llibre com si l’haguéssim creat nosaltres mateixos, una de las històries que van dir va ser: un dia hi havia un noi que tenia molta gana i portava el dinar en uns tupperware, però no tenia coberts. Aleshores va obrir la motxilla, tenia uns bolígrafs amb uns taps molt grans, i com  era fumador tenia un encenedor amb el que va escalfar els taps, i amb uns guants els hi va donar forma de coberts. Va dinar molt bé,  però  com el plàstic és nociu va agafar càncer.

Una altra història tracta sobre una noia que era una fanàtica de las revistes, estava tan obsessionada que tenia un magatzem ple de revistes. Com s’havia de traslladar no es podia emportar las revistes. Caminant cap a casa es va trobar un sofà, com li va agradar molt  se’l va emportar. Va decidir enganxar els diferents retalls de revistes, i va folrar el sofà.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>