• RECORREGUT PER EL BARRI DE LA BARCELONETA

Un dijous d’octubre vam anar a fer un recorregut pel barri. Vam fer grups i cada grup va escollir el lloc que més li recordava a la seva infantesa. Els artistes que ens acompanyaven vam gaudir de la sortida.

Tots nosaltres vam decidir fer la sortida per conèixer-nos millor, i que els artistes coneguessin el nostre estimat barri i els llocs que més estima  tenim.

  • Vam visitar 4 llocs: 

Els patis pescadors que és una plaça on antigament vivíem pescadors i actualment viu sobretot gent del barri i també hi ha 3 parcs i una font. Té un gran significat per nosaltres perquè vam passar molt temps de la nostra infantesa quedant a aquest inoblidable lloc.

La plaça Poeta Boscà més coneguda com la Repla que té al mig un parc i dues taules de ping- pong. També hi ha un quiosc que utilitzen com a porteria quan juguen a futbol.  Aquesta plaça comunica amb el mercat de la Barceloneta i als voltants, té bars mítics com la Cova Fumada (unes de les millors bombes de la Barceloneta).

Després van anar al parc de la Catalana que té dos parcs, un camp de bàsquet i dos camps de petanca. Aquest parc comunica amb el camp de futbol de la Barceloneta, i els més petits del barri juguen allà després de sortir de l’escola.

Finalment, vam anar a la biblioteca de la Barceloneta.

Un lloc preciós on feia temps ens reuníem per  passar una bonica estona, envoltats d’amics, estudiant o simplement riure i passant una bona estona. Una llàstima que aquests temps s’hagin acabat. El fi d’una etapa que mai oblidarem. Encara recordem els somriures d’aquelles tardes alegres i que res ens preocupava. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *