Cartells i maquetes 

Per començar a tenir idees per al projecte vam fer uns cartells com a esbossos.

Els cartells s’han fet per grups que són el punt de partida físic del projecte. Cada grup va pensar una paraula, que sintetitza un tema d’intervenció al barri, es van fer quatre grups (A, B, C i D). A partir de la paraula pensada, es va escriure en un cartell la paraula, els materials que s’utilitzaven i la ubicació d’aquesta al barri. Posteriorment, es desenvolupa una maqueta de la paraula escollida (fotografia 1).

El grup A va decidir el tema del respecte, ho van representar amb dues mans agafades fetes de bronze, una d’un color de pell fosc i l’altre amb la pell clara que estaria ubicat a la “Repla” (plaça del poeta Boscà, Barceloneta).

Fotografia 1: Els alumnes en el procés de creació de les maquetes. 

 El grup B va decidir parlar sobre el futur, va escollir que posarien la paraula “Futuro” a l’hotel de Vela, col·locant llums en les finestres perquè es vegi la paraula, les llums estarien enceses durant un temps determinat.

El grup C va decidir el tema de la seguretat, van decidir representar-ho amb un cofre tancat per un cadenat i unes cadenes, en el cadenat hi haurà tres forats on posaran una clau en cada forat, i cada clau tindrà una paraula.

I finalment, al grup D van pensar en un conjunt de dos temes, la seguretat i la brutícia, van decidir posar la paraula “Piensa”, feta de maons i ceràmica, per a conscienciar a la gent sobre els conceptes anomenats anteriorment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *