Reflexions sobre la sessió del dia 27 de gener

The Big Bang Theory

 

El big bang va ser un fenomen natural causat per matèria acumulada que va explotar. Ara, més enllà de la ciència física o altres estudis, qui sap si aquest fenomen va ser el primer? Potser milions d’anys abans a la Terra hi havia una civilització igual a nosaltres però el seu planeta va explotar per donar lloc a una altra civilització, nosaltres. I potser això torna a passar d’aquí uns segles o mil·lennis.

La nostra perspectiva de veure les coses, les nostres veritats o mentides, les nostres perfeccions o imperfeccions. Tot és relatiu perquè tothom pensa diferent a tothom. Tot canvia als ulls de cada persona i això és una cosa que la ciència encara no admet; que res és segur però a la mateixa vegada res és insegur.

Estem en un món ple d’objectes que estan en profunda transformació.

 

ALI   4t B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *