Caixes

Vam començar parlant sobre col·leccions. Col·leccions són una agrupació d’objectes que junts tenen un sentit en comú. L’artista en residència ens va donar unes caixes , una col·lecció de caixes.
Ja amb una caixa cadascú, l’artista ens va encomanar la tasca de començar a pensar sobre què podíem posar a dins. Volia que tingués alguna cosa relacionada amb nosaltres i que ens caracteritzi, és a dir que tingués un significat. La nostra classe es va quedar una mica estancada en el tema de buscar una explicació a tots els objectes que hi posàvem. Al final ho vam entendre i tots teníem una explicació sobre el perquè havíem organitzat les nostres caixes.

Ali Vijulan 4tB

caixes 1

 

caixes 6

 

caixes 4

 

caixes 3

 

caixes 2

 

caixes 5

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *