I si fem unes sabatilles d’estar per casa?

Ahir vam fer unes sabatilles d’esta per casa súper xules! Les meves són de unicorn de brilli brilli, Teníem molts materials de colors, tacte, textures… diferents. També teniem dferents plantilles i farciments per posar a dins i que fossin més còmodes. No vam acabar ni una, anem súper lentes, bé una gairebé l’he acabat i l’altra ja la tinc a mitges. La meva amiga Erika va fer unes que també són molt originals.

Ainara

Ahir vam fer unes sabatilles d’estar per casa. Jo les vaig fer amb un bloc d’escuma que vaig haver de perforar per tal de poder posar el peu a dins. Seguidament les vaig folrar amb una tela taronja com de borreguet. La vaig enganxar amb una pistola de silicona. El proper dia farem un tall a la part superior per poder posar-hi el peu. Van quedar súper xules!

Erika

Cosim els somnis…

Ahir, en els artistes de religió vam acabar el coixí i vam decidir com fer-ho tot ja que no teníem ni idea de com fer-ho ni de quan ni en quin ordre, vam brodar dibuixos a l’almohade, vaig fer una lluna pachucha i algunes estrelles, fe divertit i a sobre vam obrir una porta de la classe en la qual mai havia entrat.😎🙃👾👾
Ainara Vitales

Ahir vam fer una xerrada del que faríem properament, també li vam fer un dibuix al coixí, i també com sempre al principi vam posar una cançó
Nehad Talibi

ahir vam aprendre a cusi ,i vam pensar que fellam abans de dormi i o vam cosir
tan be vam pensa si fer una canso per una gossera
Sara Moreno

Ahir ens vam posar a acabar els coixins amb una frase jo vaig posar res i els nois es van posar a dormir cridant com bojos 😗 👍
Erika Paiva

Al principi vam tenir que dibujar en una llibreta que ens va donar la Violeta, havíem de dibuixar alguna cosa que tingui a veure amb dormir, jo vaig dibuixar un conill dormint perquè m’agraden molt els conills.
Després vam començar a dibuixar-lo en el coixi amb un guix i després vaig bordar-lo i ja està!
Pamela Rivas

Ahir he acabat el meu coixí i després he dibuixat el que anava broda jo he posat D.N. Somnio perquè em dóna tranquil·litat i puc dormir bé.😎
Carmen Rodríguez Zambrano

Ahir van fe una cama amb mesas i van dormir alla el Dani,unai,victor,yo,va ser molt divertit pero va ser molt incomut perque va ser molt doloros ,nomes no faltaba una manta i un colchon i una sabana
Izan Muñoz

El més important per fer una becaina…

Ainara:
“Ahir vam fer un coixí de tela amb cotó a dins, me l’he oblidat a casa de la meva àvia però em sembla interessant i divertit fer una manualitat així, i també m’agrada dormir que és el que planegem fer amb el coixí, no em agrada, M’ENCANTA.
ha estat divertit aprendre a cosir millor amb l’ajuda de companys/amigues”

Nehad:
“Ahir vam fer uns coixins amb cotó per dins, ens ho passamops genial, i també ens va donar temps per acabar, i el següent dia li farem un dibuix al coixí, gràcies per donar-vos l’oportunitat de fer un coixí.”

Erika:
“Ahir vam cosir un coixí primer vam dir que com la mediriam y vam fer a la pissara una mida de com seria cuantes mides i quan teníem totes les mides vam agafar el material y ens vam anar a l’aula de dibuix de batxillerat ens vam dividir en tres grups perquè ens repartir-nos la tela vam agafar un guix y vam comenzar a marcar les parts que anaven a tallar quan vam acabar de tallar vam començar a cosir i alguns ens vam enredar una mica quan va acabar de cosir les dos parts vam posar el farciment i vam acabar tancant la i ja està.”

Pamela:
“Ahir vaig cosir un coixí per primera vegada. Primer vam fer la mides per la tela del coixí,
després vam anar a l’aula de dibuix i ens van donar una tela i haviem de medir-la i anar marcandola amb un guix de colors després tallar la tela i vam començar a cosir era molt divertit
cosir i molt relaxant, quan vam terminar vam rellenar al coixí després vam cosir per on vam rellenar i això va ser tot el que vam fer ”

Pedro:
“Ahir vam fer uns coixins a mà i vam estar amb la profe d’E.D i fisica i química, vam aprendre a cosir i vam estar fent els coixins.
Procediment: Vam anar a l’aula de plàstica amb tela, fil i farcit per fer més gruixudes els lloms.
Vam estar les dues hores d’artistes a la residència i vam aprendre a cosir amb la teva ajuda, la profe d’E.D i la violeta.
Finalitzan: Vam acabar l’activitat i vam estar emplenant el coixí amb farcit i vam acabar cosint la part que faltava i els vam ficar a la taquilla.”

Violeta Mayoral està començant el procés de creació EN RESiDÈNCiA a l’Institut Vall Hebron. En aquest blog podreu anar seguint moments clau d’un procés obert, amb un final no pre-definit. Fins molt aviat!!