Primer día a l’Espai Jove La Fontana

A partir d’avui assajarem a l’Espai Jove La Fontana per tenir més espai per als exercicis teatrals. Quan hem arribat, hem fet exercicis d’escalfament. Després l’Helena ens ha posat a cantar la primera cançó que ens toca cantar a l’obra per comprovar com ho fem iveure com cantaria cadascú ficat en el personatge.

IMG_4965Al cap d’una estona d’assajar la primera cançó, hem començat a assajar la segona. Tots ens hem estirat al terra per poder estar amb l’esquena recta i relaxats mentre assajàvem.

En l’últim exercici l’Helena i la Mercè s’han allunyat i s’han posat d’esquena a nosaltres. Volien deixar-nos sols perquè ens adonèssim que estàvem cantan massa fluix i perquè ho fèssim en grup. Finalment, després de molts intents, hem aconseguit cantar més fort, tots junts.

Rocío Trujillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>