Sobre el futur

Des de Montserrat Soto EN RESIDÈNCIA a l’Institut Joan d’Àustria https://ift.tt/1q8EEQ2

El segon conjunt d’obres que es poden veure a l’exposició ens parla del futur. Com veiem el futur de la ciutat, de la nostra comunitat?

Desi Luján, amb la tècnica del collage, uneix un pont nou a prop de casa seva i crea allò que pot estendre's darrere d'ell. La seva experiència visual apunta allò que encara no existeix.

Desi Luján, amb la tècnica del collage, uneix un pont nou a prop de casa seva i crea allò que pot estendre’s darrere d’ell. La seva experiència visual apunta allò que encara no existeix.

Jeroni Ivaseta ens porta la reflexió que proporcionen dues visions diferents: la dels projectes que s'edifiquen darrere d'una tanca, on es percep un espai en procés, i la del grafit urbà situat sobre la tanca, on es descriu un món interpretat .

Jero Ivaseta ens porta la reflexió que proporcionen dues visions diferents: la dels projectes que s’edifiquen darrere d’una tanca, on es percep un espai en procés, i la del grafit urbà situat sobre la tanca, on es descriu un món interpretat .

Maria Balde, a través de la seva obra, ens transporta a un futur gairebé inamovible, amb les mateixes bases i valors; només els canvis de colors superficials seran el signe dels nous temps.

Maria Baldé, a través de la seva obra, ens transporta a un futur gairebé inamovible, amb les mateixes bases i valors; només els canvis de colors superficials seran el signe dels nous temps.

Lucero Peralta col·loca l'espectador en una posició d'acció.

Lucero Peralta col·loca l’espectador en una posició d’acció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *