Ja ha començat la 12a edició d’ EN RESiDÈNCiA!!

Ara mateix, estem iniciant els processos de creació en 24 instituts de Barcelona. Dos d’ells, el Vapor del Fil (Sant Andreu) i El Til·ler (el Bon Pastor) participen al programa per primera vegada!

‘EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona’ arrenca en paral·lel al curs escolar 2020-2021, amb 27 artistes, la col·laboració de 40 docents i la participació de 400 alumnes d’ESO de la ciutat.

Els creadors participants en aquesta edició són Jorge Albuerne, Sarah Anglada i Linn Johansson, Consuelo Bautista, Paula Bruna, Svantje Bußhoff, Viviane Calvitti, David Climent, Carla Farreny i Marta Vilardell, Jordi Ferreiro, Raquel Friera i Xavier Bassas, Eulàlia Garcia Valls, Llàtzer Garcia, Clara Gassull, Juliane Heinemann, MANS O, Ricardo Pérez-Hita, David Proto, Eulàlia Rovira, Anna Irina Russell, Arnau Sala, Silvia Sant, Julia Spínola, Troposfera.xyz i Marc Villanueva.

Ens podeu seguir en aquest blog i en cadascun dels blogs individuals EN RESiDÈNCiA!!

Hola! Comencem?

Holaaaa!!! som un grup de 20 alumnes de 3r d’ESO i tenim moltes ganes d’aprendre coses sobre la dramatúrgia contemporània. Alguns de nosaltres ja hem pogut tenir alguna experiència amb el món del teatre fent algun curs d’interpretació. Per altres en canvi, aquesta serà la nostra primera experiència, i la volem aprofitar bé de la mà d’en Llàtzer.

El que tots tenim molt clar és que ens ho volem passar molt bé!

Som-hi!

Des de Llàtzer Garcia EN RESiDÈNCiA a L’Alzina