EVOLUCIÓ DELS PERSONATGES

La classe d’aquesta setmana ha sigut una mica diferent de les anteriors, doncs la meva classe, 3rA estàvem confinats a casa. La classe va ser online per nosaltres i presencial pels altres. Durant les dues hores vam estar exposant el que el Llàtzer ens havia demanat que escrivíssim la setmana anterior, havíem d’escriure sobre l’evolució d’un personatge d’alguna pel·lícula o serie que ens agradi. Van sortir personatges de pelis com Star Wars, Pirates del Caribe, Fast and Furious, series d’anime…

L’objectiu de l’activitat era veure l’evolució del diferents personatges en el transcurs de la història, veure com els hi canvia la forma de ser i de mirar les coses després de les coses que els hi passen durant la pel·lícula o serie.

La classe va ser interessant, encara que una mica rara pel fet de fer-la online.

Keila

Des de Llàtzer Garcia EN RESiDÈNCiA a L’Alzina

Tot comença amb…

…una conversa, una idea, un joc, vergonyes, amb uns haha’s, sentiments. 

Una imatge…

…que em representa, que explica, que no entenc, emotiva, que imagina.

Uns cossos… 

…(in)perfectes, que es mouen, que s’abracen, que s’enfaden, que xoquen, que  s’expressen, que cauen, que s’estimen.

Un moment …

…  de debat, inesperat, comença, t’imagines, observes, crees.

Una música…

… trista, inspiradora, musicalment musical, oblidada, motivadora, per recordar, sorda, per anar al lavabo, inoblidable, diferent, especial com jo

Des de Sarah Anglada i Linn Johansson EN RESiDÈNCiA al Pedralbes

En Residència 2020/21

Al Bernat Metge ja tenim el programa En Residència 2020/21 en marxa! Aquestes son les primeres impressions del nostre alumnat. 

ASIER: “Està bé perquè m’agrada l’art urbà i m’ha impressionat que formi part d’una assignatura”
JAIMEL: “El proyecto en residència me parece entretenido y divertido. Aprendes mucho sobre el arte en general y también las actividades como la del pixel están muy chulas.”
MUNAWAR: “A la primera me había sentido un poco raro porque no habíamos hecho nunca en residencia, pero luego, durante las clases explicaron todo e hicimos el pixel art. La verdad, me parece muy divertido estar probando cosas nuevas como estas.”
JANAT: “Per mi aquest taller és molt interessant ja que m’agrada dibuixar, però més perquè m’ha interessat conèixer nous arts urbans, pixel art, graffitis, little people, taks… També és molt interessant buscar solucions dels problemes públics.”
EDMILSON: “Al principio no me gustaba mucho porque me parecía aburrido, pero ahora que hemos elegido un tema para hacer y estamos trabajando con ordenadores me está gustando mucho.”
ANGELINA: “Que al principio no me gustaba mucho esta actividad,pero ahora si que me gusta más y me parece entretenido, nos enseña muchas cosas.”
JHOSELYN: “Tengo la impresión de que me va a gustar, hasta ahora se ve interesante.”
KATRIN: “Es algo nuevo para mi, me gusta y es divertido.”
HADIA: “M’agraden molt les activitats que fem, sobretot les activitats que fem en grups. Sortir al carrer a veure garfiitis és interessant.”
NAOMI: “Pienso que el taller o actividad de en residencia es entretenido y muy creativo, porque hasta el momento hemos hablado sobre temas sociales que son muy interesantes y necesarios de charlar.”
AMANDA. “Jo crec que el taller en residencia és una taller interessant que es pot aprendre moltes coses com per exemple l’art urbà. Van ensenyar un altre punt de vista com les manifestacions amb graffitis i  observar els espais públics.”
ORIOL: “És una activitat molt bona, perque puc opinar del que vulgui i a més a més és interessant.”

Des de David Proto EN RESiDÈNCiA al Bernat Metge

Harburg Monument – Jochen Gerz

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Copia-de-004-Harburg-Monument_Jochen-Gerz-Esther-669x1024.jpg

El dia 14 d’Octubre Eulalia Rovira ens va fer una presentació d’artistes que treballen obres relacionades amb el concep e de superfície, entre elles tenim aquesta, que es diu Monument Against Fascism fet pels artistes alemanys Jochen Gerz i Esther Shalev-Gerz, al 1986. L’Eulàlia Rovira ens va posar aquestas fotos i nosaltres havíem de deduir que estava passant amb el monument, finalment vam deduir que el monument, un pilar enorme, servia per fer inscripcions i que el s’anava amagant sota terra a mesura que la gent anava emplenant-lo d’inscripcions.

Va ser una activitat divertida perquè vam anar descobrint que anava passant a mesura que l’Eulàlia ens ensenyava imatges.

Des d’ Eulàlia Rovira EN RESiDÈNCiA al Juan Manuel Zafra

PAROLE, PAROLE, PAROLE….

Després d’unes quantes sessions amb la Sílvia, aquetes són les paraules que els han suggerit les diferents activitats que hem anat realitzant. Es tractava de completar la frase següent: Per a mi aquetes sessions, fins ara, han estat un espai de…: diversió (tres vegades repetida), indiferència, falta de entusiasme, relaxació, entreteniment, incomoditat, vergonya, perdua de temps, tensió, avorriment, desconnexió, escapada fàcil…. Tothom podia dir el que vulgués, amb l’única condició de dir la veritat, tota la veritat i res més que la veritat (com si la veritat es pogués dir!)

Després d'unes quantes sessions amb la Sílvia, aquetes són les paraules que els han suggerit les diferents activitats que hem anat realitzant. Es tractava de completar la frase següent: Per a mi aquetes sessions, fins ara, han estat un espai de...: diversió (tres vegades repetida), indiferència, falta de entusiasme, relaxació, entreteniment, incomoditat, vergonya, perdua de temps, tensió, avorriment, desconnexió, escapada fàcil.... Tothom podia dir el que vulgués, amb l'única condició de dir la veritat, tota la veritat i res més que la veritat (com si la veritat es pogués dir!)

Des de Silvia Sant EN RESiDÈNCiA al Montjuïc

Com podem modificar l’espai?

Aquest dimarts, hem començat la sessió amb unes imatges dels projectes de l’Eulàlia. Ens va explicar un parell de projectes que ens van cridar l’atenció. En un va baixar el sostre d’un edifici (només on li van deixar) per a canviar les sensacions de les persones que tenien sobre l’espai. L’altre un espai on hi havia una exposició però en una habitació que no es podia entrar s’escoltava una conversa dels propietaris de la casa (una habitació on hi havien molts records guardats).

Posteriorment, ens va proposar posar-nos a un espai de l’aula i modificar-lo com ens agradaria que fos, podeu veure els nostres resultats al següent vídeo!

Des d’ Eulàlia Garcia Valls EN RESiDÈNCiA a l’Antaviana