Visita al MUHBA!

El dimarts passat els de creadors en residència vam anar al MUHBA (museu d’història de Barcelona).

primer vam agafar el metro fins a Liceu i d’allí fins al museu primer passant pel “cementiri de Barcino” on ens van explicar que allò on estàvem en aquell moment antigament era on s’enterraven a les persones, després ens van ensenyar fotos del que seria tot el que ocupava Barcino (Barcelona) acompanyat d’una explicació, finalment vam creuar tot Barcino de punta a punta contant els passos que donàvem, fins a arribar al que el dia d’avui és la plaça Sant Jaume i ens van tornar a ensenyar la mateixa fotografia d’abans i vam estar comparant carrers i ens vam adonar que on estàvem en aquell moment, era el final de Barcino, després ens van portar al temple d’August hi en aquell lloc hi havien dues columnes gegant, ens vam quedar impressionats, ens van explicar tota la història d’aquell temple i la importància que tenia

Finalment i ja per acabar la nostra visita per Barcino vam baixar per un ascensor qu feia la funció de màquina del temps i quan vam sortir de l’ascensor vam veure runes de Barcino i ens van explicar les diferents parts i les funcions de les diferents runes que hi havien, per exemple ens van explicar com netejaven la roba, feien servir d’orina i desprès posaven lavanda perquè no faci pudor.

Després de tota la visita vam tornar cap a l’institut, ens va agradar molt, va ser una visita molt entretinguda.

Natalia Oliver

Moments de plata

El dimarts 20 de novembre els de Residència  vam fer una excursió pel barri.

L’activitat consistia en escollir diferents llocs del barri que ens agraden, posar-ho en comú i finalment vam triar 3 llocs.

Primer vam anar a l’amfiteatre, vam estar parlant i explicant els motius pels que ens agrada, en relació els motius, la sensació i el color que ens transmetia havíem d’inventar-nos un nom i vam fer unes etiquetes amb el nom i el color i les vam penjar, li vam posar el nom de racó de les festes amb el color de verd oliva.

A continuació vam anar a al parc del Salvador Puig Antic i vam fer el mateix que en l’anterior, en aquest li vam posar el nom de el parc de les aventures i vam escollir el color groc.

Seguidament vam pujar cap el mirador de Torre Baró (on vam fer el mateix que als altres llocs) al qual li vam posar el nom de mirador des del cel amb el color blau.

Iker Nonura.

Relacionant conceptes!

Un cop folrada tota una paret de la nostra aula, hem recollit tots els conceptes que vam escriure en relació a l’art contermporani i el vincle que hi establim.

I per què? Doncs per trobar una relació lògica entre tots aquests elements i fer-ne una reflexió per conscienciar-nos del camí artístic que estem emprenent.

Entrevistes als heterònims

Avui hem vingut preparats per ser uns reporters, uns entrevistadors i uns heterònims GENIALS!

Mentre que alguns/es de nosaltres continuàvem amb els storyboards amb la Marga, uns altres hem anat sortint amb la Nora i hem preparat una perfomance.

Per una banda, un de nosaltres era un entrevistador que interrogava a un dels heterònims fins que, finalment, li donava una carta sorpresa inesperada. Com reaccionaria l’heterònim? Quina expressió emocional utilitzaria? Això si que era un repte pels que fèiem d’entrevistats!

Per una altra banda, el tercer membre que sortia es preparava per aprendre un parell de trucs amb la càmera i s’encarregava de filmar tot el que succeïa. Tots els membres passaven per tots els càrrecs i després comentàvem què ens havia agradat més.

A l’espera de què passin tots els grups per aquesta dinàmica, us deixem aquest vídeo per escalfar motors!