EL NOSTRE ARTISTA: FRANCESC RUIZ

En Francesc és el creador que resideix aquest curs al nostre institut. La seva especialitat artística és EL CÒMIC dins l’espai de l’art contemporani.

Utilitza el còmic per construir narratives de mons paral·lels partint de la realitat, del context social, de les relacions entre personatges, espais, cultura….

Amb els còmics fa instal·lacions que es despleguen en l’espai creant el que anomena CÒMIC EXPANDIT, tant per les dimensions com pel caràcter escultòric i arquitectònic en la forma d’organitzar les publicacions, relatant metàfores del que és quotidià.

 

Amb ell aprendrem a expressar les nostres idees a través del dibuix, a pensar  i  debatre sobre les coses que ens preocupen i que passen al nostre entorn i al món.

Diu en Francesc que l’interessa el còmic en tant que pot modificar en general noves sensibilitats i exercir petites revolucions. Desitgem que així sigui la nostra experiència al costat del Francesc.

______________________________________________________________________

Tenim una sorpresa pel Francesc, l’hem dibuixat sense que ell ho sàpiga i així us el volem presentar, a través dels nostres ulls i el nostre dibuix:

fr pol           fr denis1                fr elissa2   fr yasser           fr almudena2   fr alicia            fr david fr paula              fr marcfr sarad   fr elissa          fr jordi         fr saraofr haojie

    fr yasirfr almudena1

 

 

ENS PRESENTEM

Inaugurem el nostre blog i volem presentar-nos.

Som un grup de nois i noies de 1r d’ESO de l’Institut Doctor Puigvert del barri de Sant Andreu de Barcelona. La nostra professora és la Mercè Gaja i ens acompanya en aquesta aventura nova per nosaltres que és Creadors en Residència.

L’artista amb qui treballarem durant aquest curs és en Francesc Ruiz. La seva especialitat artística és el CÒMIC.

Aquest som nosaltres:

Yasser Sarghini Alicia Pereira Almudena Maluenda Dàryl Díaz David Bonachera Denis Ruiz Elissa Chen Haojie Lin Jordi Buded Marc Molina Paula Pizarro Pol Martínez Ricard Ferrer Sara Dalmau Sara Oliva Yasir el Mrini

Altre lloc gestionat amb el WordPress