Sobre Rodes

Mireia, Noa, Maria, Makhlouf i Clàudia.

En el nostre projecte hem volgut donar-li una utilitat a una zona del pati que no s’utilitzava. Volíem canviar una mica el pati, perquè no fos tan avorrit i rutinari amb les mateixes activitats, tan per l’hora de l’esbarjo com per Educació Física.

El nom d’aquest projecte és Sobre Rodes, en l’honor de la mini rampa de skate que hem volgut posar. 

El seu subtitul és Portem l’Art Urbà, per les dues aportacions: la rampa, i la pissarra de grafitis, on allà els alumnes tindran tota la llibertat i l’oportunitat de mostrar el petit artista urbà que te a dins. Aquestes dues noves activitats promouen petites coses que generalment caracteritza el carrer. 

En la rampa hem pensat de que l’alumnat ha de portar el seu skate, bicicleta o patins de casa, en poques paraules els estudiants seran responsables del que porten.

Al igual que en la rampa, la pintura o qualsevol material que faciliti fer els grafitis a la pissarra, també seran responsabilitat dels propis estudiants. 

Blanket-19

Aquest projecte tracta sobre crear una idea per tapar un lloc del institut i poder renovar-ho.

El nostre grup, composat per Alimatu Cande, Biel Navarra, Maria Igón, Martina Medina i Romina Desante, ha decidit fer un projecte que pot ser molt profitós. Consisteix en colocar mantes per quan faci fred. Hem dissenyat un moble amb tres calaixos i dins de cada calaix, quatre compartiments.

A cada moble es distribuiran les mantes per grup clase i curs, i disposaran de portes de vidre.

Cada curs disposaran d’una clau per classe, i d’aquesta manera les mantes quedarien distribuïdes d’una millor manera i estarien en un lloc segur.

Les mantes entrarien al pagament del material escolar a principi de curs i es rentarien una vegada per setmana a l’institut.

Conclusió: Aquest projecte podría ser molt eficient pels dies de fred en l’institut, sobretot ara amb el Covid-19, que hem d’estar amb les finestres obertes totes les classes.

Com es veurian els armaris
Cartell informatiu al pati

Els nostres cartells:

El nom del projecte és Blanket-19.

Blanket pot dir manta en anglès, i el 19 l’hem posat perquè hem fet el projecte pensant en el fred que tenim a classe gràcies al covid-19 ya que hem de estar amb les finestres obertes

Hem decidit posar els mobles a la fassana de l’institut, perquè trobem que és un espai bastant desutilitzat i una mica lleig, i volem aprofitar-lo.

Hem fet també el disseny d’un cartell amb un eslògan, i si finalment es fa el projecte pensariem més eslògans cridaners.

Alimatu Cande, Biel Navarra, Maria Igon, Martina Medina, Romina Desante.

Pies En El Aire

Amarena B, Yasmine B, Ismael G

El nostre projecte davant del que ens va demanar l’Eulàlia és aquest.
Vam pensar en fer un pont transparent amb una cúpula transparent també, al mig. Aquest projecte l’hem fet principalment perquè hem pensat que seria una manera més divertida i fàcil de traslladar-nos des del terrat d’un edifici a l’altre.
Dins d’aquesta cúpula hi posaríem màquines expendedores de menjar i begudes, seria un lloc per estar-hi poc temps.
Es diu peus a l’aire perquè la gracia d’aquest monument es que podem veure com la gent de dalt camina per aquella passarel·la, i que sembli com si estiguessin volant.

UN NOU AIRE

Aquest és el nostre projecte: hem decidit posar herba artificial a la zona del pati perquè creiem que fa falta zona verda. Nosaltres pretenem que es pugui mantenir fent els esport, i entre tots conservar-lo net. Hem estat buscant diferents tipus d’herbes artificials, preus i llocs on es podria comprar, i on ho hem trobat més econòmic per l’escola. Ja que es una superficie bastant gran (22×13 m) l’hem trobat a”mano a mano”per 160€.